Barnhagens personal

Barnhagen har fyra stycken anställda pedagoger som arbetar i barngruppen. Vi har också en vikarie som hoppar in när det behövs som är ett välkänt ansikte för såväl föräldrar som barn. Eftersom vi lagar vår mat själva har vi också en kokerska anställd.

En av pedagogerna är utbildad förskollärare och har rollen som förskolechef. Resterande tre pedagoger är barnskötare. Samtliga pedagoger har gått Friluftsfrämjandets barnledarutbildning Skogsmulle och skogens värld. Alla fyra har lång erfarenhet av att arbeta på förskola. Tillsammans skapar de trygghet, gemenskap och utmanande miljöer för lärande. Varje barn har sin “egen” pedagog som ansvarar för inskolning och utvecklingssamtal.

 

Vi som jobbar på Barnhagen

Ninni Renberg – Förskolechef

Jag är en skogstokig förskollärare som tycker om att vara ute och servera olika möjligheter till lärande med leken som verktyg. Skogen, vattnet och snön betyder mycket för mig i samband med friluftsliv med familj och vänner. Jag har arbetat i olika verksamheter med varierade åldrar sedan 1984. 2015 startade med ett nytt härligt äventyr som förskolechef på Barnhagen. Större delen av min arbetstid gör jag som förskollärare i barngruppen och som kollega till de övriga i personalgruppen. Jag strävar alltid efter en öppen och rak kommunikation för att höja delaktigheten mellan föräldrar och förskola vilket för mig är A och O.

 

Eva Skjervik – Barnskötare

Jag har varit anställd sedan Barnhagen startade 1989. Som pedagog är jag lugn och trygg. Leken ligger mig varmt om hjärtat, och då speciellt den lek som sker ute i naturen. När jag inte jobbar på Barnhagen tycker jag om att träna ute, både i ur & skur!

Örjan Sjöberg – Barnskötare
Jag har jobbat på Barnhagen sedan 2005. Som pedagog tar jag min utgångspunkt i estetiska områden, och mitt hjärta klappar lite extra för musik och rytmik, färg och form. Min fritid går åt till att spela bridge, läsa böcker, träna styrketräning och komponera musik på hobbynivå.

Åsa Johansson – Barnskötare och resurs
Jag började arbeta på Barnhagen hösten 2009, och har innan det arbetat som barnskötare på olika kommunala förskolor sedan 1992. Som pedagog är jag är omtänksam, trygg och vill allas bästa. I mitt arbete är det viktigaste för mig att alla barn alltid ska känna trygghet, tillit, glädje och inspireras till ett lustfyllt lärande och utveckla en stark självkänsla hos oss på Barnhagen. Min fritid ägnar jag tillsammans med nära och kära och lite träning!

Kim Karlsson – Kokerska
Jag är nyast på Barnhagen och har varit här sedan januari 2017. Jag lagar all mat från grunden, som naturligtvis ska vara närproducerad och ekologisk! Jag lagar maten med stor glädje och passar även på att vara delaktig i barngruppen när jag får tid över. Min fritid ägnar jag åt nära och kära, greja i trädgården, renovera och träna lydnad med min hund. En och en annan skogspromenad blir det också!

Fatima Tawil – Extratjänst
Jag har varit på Barnhagen sedan 2017 och trivs jättebra med både personal och våra fantastiska barn. Jag kom till Sverige 2015 tillsammans med min man och våra tre döttrar Marah, Farah och Sham. Jag är utbildad sjuksköterska och jobbade på sjukhuset i Damaskus i Syrien, där jag också är född. Vi trivs jättebra i Sverige och jag tycker det är väldigt roligt att få arbeta på Barnhagen!