Barnhagens personal

Barnhagen har fyra stycken anställda pedagoger som arbetar i barngruppen. Vi har också ett par vikarier som hoppar in när det behövs som är välkända ansikten för såväl föräldrar som barn. Eftersom vi lagar vår mat själva har vi också en kokerska anställd.

Två av pedagogerna är utbildade förskollärare och en av dem har rollen som förskolechef / rektor. Resterande två pedagoger är barnskötare. Samtliga pedagoger har gått Friluftsfrämjandets barnledarutbildning Skogsmulle och skogens värld. En av pedagogerna har även gått utbildningen ”I ur & skur”. Alla fyra har lång erfarenhet av att arbeta på förskola. Tillsammans skapar de trygghet, gemenskap och utmanande miljöer för lärande. Varje barn har sin “egen” pedagog som ansvarar för inskolning och utvecklingssamtal.

Vi som jobbar på Barnhagen

Ninni Rehnberg – Rektor

Jag är en skogstokig förskollärare som tycker om att vara ute och servera olika möjligheter till lärande med leken som verktyg. Jag anser att utomhuspedagogiken är grundpelaren i förskolans verksamhet. Skogen, vattnet och snön betyder även mycket för mig i samband med friluftsliv tillsammans med familj och vänner. Jag har arbetat i olika verksamheter med varierade åldrar sedan 1984. 2015 startade ett nytt härligt äventyr som rektor på Barnhagen. Större delen av min arbetstid gör jag som förskollärare i barngruppen och som kollega till de övriga i personalgruppen. Jag strävar alltid efter en öppen och rak kommunikation för att höja delaktigheten mellan föräldrar och förskola, vilket för mig är A och O.

Lill Wulcan –  Förskollärare

Jag är en busig förskollärare som titt som tätt hittar på tokigheter med barnen! Jag är nyast på Barnhagen (men har arbetat inom den kommunala förskolan sedan 1997) och ser fram emot att få bli en del av denna fantastiska Mulleförskola som Barnhagen är! Som pedagog är jag närvarande, bekräftande och vill vara deras medforskare i vardagen där vi lär, utmanas och upptäcker tillsammans. Jag älskar att vara ut i alla väder och anser att naturen är en av de bästa lärmiljöer som finns. Jag brinner för den tidiga läs-och skrivinlärningen och vill vara en del i att hjälpa barnen att sätta ord på sin omvärld. På min fritid tycker jag om att vara med min familj, åka skidor, snowboard, cykla i skogen, rida och träna.

Örjan Sjöberg – Barnskötare
Jag har jobbat på Barnhagen sedan 2005. Som pedagog tar jag min utgångspunkt i estetiska områden, och mitt hjärta klappar lite extra för musik och rytmik, färg och form. Min fritid går åt till att spela bridge, läsa böcker, träna styrketräning och komponera musik på hobbynivå.

Åsa Johansson – Barnskötare och resurs
Jag började arbeta på Barnhagen hösten 2009, och har innan det arbetat som barnskötare på olika kommunala förskolor sedan 1992. Som pedagog är jag är omtänksam, trygg och vill allas bästa. I mitt arbete är det viktigaste för mig att alla barn alltid ska känna trygghet, tillit, glädje och inspireras till ett lustfyllt lärande och utveckla en stark självkänsla hos oss på Barnhagen. Min fritid ägnar jag tillsammans med nära och kära och lite träning!

Kim Karlsson – Kokerska
Jag har varit på Barnhagen sedan januari 2017 och näst nyast i gänget! Jag lagar all mat från grunden, som naturligtvis ska vara närproducerad och ekologisk. Jag lagar maten med stor glädje och passar även på att vara delaktig i barngruppen när jag får tid över. Min fritid ägnar jag åt nära och kära, greja i trädgården, renovera och träna lydnad med min hund. En och en annan skogspromenad blir det också!

Maja Andersson – vik kokerska 2022-2023 för Kim som är föräldraledig